joi, 22 noiembrie 2007

Ala micu

Jimmy nu este un personaj egocentrist care vorbeste despre el la persoana a treia. Jimmy este un urs de plus care si-a facut din greseala blog. Se mandreste cu meseria de unic cititor pe la vreo doua alte bloguri. Nu vorbeste prea mult, dar si-a angajat un PR-ist care sa-l faca de ras.
Jimmy este plictisit datorita mediului in care traieste si lenes pentru ca asa se simte bine. Este curios, nehotarat si nu face niciodata promisiuni de teama ca nu le va putea respecta. Se afla intr-o continua cautare, dar nu stie niciodata cu adevarat ce cauta. Ideea conteaza. Isi pune mereu intrebari, isi duce traiul pe o boxa si face naveta cu metroul. Ar da oricand mierea pe ciocolata, gogosi sau inghetata.
Jimmy este un hoinar, un simbol, o poveste, o farama de istorie, o clipa de sens, un joc, o lupta cu efemerul, o fita, o moneda de schimb. Jimmy este un vis.
Jimmy este obosit. I se inchid ochii si sapca portocalie ii aluneca intr-o parte. Se duce la somn.

3 comentarii:

iulia spunea...

Brovo. Astept de ceva vreme sa ne onorezi cu prezenta. Ma bucur ca ai reusit.

Ce nu inteleg eu: daca ala micu nu e un egocentrist care vorbeste despre el la persoana a treia, de ce continui sa vorbesti despre el(tine) la persoana a treia?

Cine este expertul in PR?

Jimmy spunea...

o sa imi treaca repede. mc de urari si incurajari:))
textul a fost redactat de pr-ist din partea lui jimmmy, d-aia e la persoana a 3-a
expertul este persoana care posteaza, desigur

Jimmy spunea...

*jimmy
na, ca il facui si cu 3 m